MODE

Voor Hem

Benvenuto

het Modern Mix-gamma is ook mogelijk in Slimfit of Modern Fit . Makkelijk om ook de maten van uw kostuum te kunnen mixen. Toppers zijn de vlotte jasjes die zowel casual, als voor een gelegenheid kunnen dienen.

Gate One

trendy Parka’s en blousons die er duurder uitzien dan ze kosten. Voor het tussenseizoen blinken de stepjasjes uit, terwijl er voor de winter ook steviger gewatteerde jassen zijn.

M.e.n.s.

onze vaste waarde en specialist in stretchbroeken voor veeleisende mannen. Door een uitgekiende weving is de nieuwe Xtend-kwaliteit met extra stretch-effect een absolute topper voor het comfort. Bovendien zijn alle broeken machine-wasbaar en zijn ze bijna strijkvrij.

State Of Art

hemden in prachtige micro-dessins met passende cardigans en pulls in perfect matchende kleuren. Elegante 7/8 jassen in wol voor een look met klasse. Ook de leuke blazers aan een vriendelijke prijs zijn niet te versmaden. Stepjasjes blijven zeer actueel voor het dagelijks comfort. Werk mooi af met een passende Chino of Five-pocket . Mooie sjaals en leuke sokken maken de outfit compleet.

Zilton

NIEUW! We zijn blij om opnieuw de Zliton-broeken te kunnen aanbieden. Zilton is een authentiek Belgisch mannenlabel dat vanuit een meer dan honderdjarige traditie in het vervaardigen van petten, zich ontwikkelde tot een herenbroekenspecialist. Zilton behaagt graag met rijke materialen en een comfortabele snit/pasvorm. Goed zittende broeken!